Ideointi & neuvonta

Haluatteko suunnitella häänne itse, mutta suoriutua siitä kuin ammattilaiset? Sovitaan tapaaminen ja käydään hääsuunnitelmanne läpi alusta loppuun tai keskitytään vain muutamiin ongelmallisiin osa-alueisiin. Tapaamisen aikana käytämme kaiken osaamisemme ja asiantuntemuksemme antamalla ideoita ja vinkkejä onnistuneeseen toteutukseen sekä vastaamalla mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. Varsinaisista hääjärjestelyistä vastaatte itse. Palveluun sisältyy yksityiskohtainen häämuistilista. Tapaamisen kesto noin 2-3h.

Palvelun hinta: 100 eur.
Tampereen ulkopuolelle laskutamme matkakulut erikseen.

Somistussuunnitelma

Suunnittelemme kirkon ja juhlapaikan sisä- ja ulkotilojen somistuksen, johon  sisältyy sähköinen somistussuunnitelma, hankintalista ja budjettiarvio. Somisteiden hankinnasta ja esillepanosta vastaatte itse, mutta tarjoamme konsultaatioapua puhelimitse ja sähköpostilla. Hintaan sisältyy alkutapaaminen, käynti juhlapaikalla, sähköinen somistussuunnitelma sekä siihen mahdollisesti tehtävät muutostyöt, somistussuunnitelman esittely ja läpikäynti.

Palvelun hinta: 600 eur.
Tampereen ulkopuolelle laskutamme matkakulut erikseen.

Hääpaikan somistus

Suunnittelemme ja toteutamme haluamanne somistuksen vihki- ja juhlapaikalle. Teemme moodboardin/somistussuunnitelman, laskemme budjetin, hankimme tarvittavat somisteet ja hoidamme itse juhlapaikan koristelun ja stailauksen sekä somisteiden purun. Palveluun sisältyy lisäksi alkutapaaminen, käynti juhlapaikalla, valmiin suunnitelman esittely ja tarvittavat muutostyöt.

Palvelun hinta: Tampere ja lähialueet alkaen 1500e (sis. alv), muu Suomi alkaen 2000e (sis. alv) koskien tekemäämme työtä. Tarkempi tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta.
Konsultaatiotapaaminen on maksuton eikä sido mihinkään.

Hääpäiväpalvelu

Kuukausien suunnittelutyö konkretisoituu hääpäivään. Jotta kaikki sujuisi suunnitelmien mukaan, olemme halutessanne paikalla aamusta iltaan saakka, organisoimassa ja vastaamassa hääpäivään liittyvistä järjestelyistä sekä juhlan sujuvuudesta. Te voitte vieraidenne kanssa keskittyä vain juhlimiseen. Palveluun sisältyy tapaaminen hyvissä ajoin ennen hääpäivää. 

Tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta.
Konsultaatiotapaaminen on maksuton eikä sido mihinkään.

Hääsuunnittelu & toteutus

Suunnittelemme kanssanne juuri teidän näköiset, onnistuneet ja ikimuistoiset häät. Voimme auttaa teitä yhdessä tai useammassa häiden osa-alueessa, kuten teeman suunnittelussa, palveluntarjoajien kartoituksessa ja kilpailutuksessa, kutsujen laatimisessa, budjetoinnissa, somistuksessa ja aikataulutuksessa. Halutessanne järjestämme kaiken alusta loppuun asti. Palvelu toteutetaan yksilöllisten tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Palvelun hinta: Tampere ja lähialueet alkaen 2500e (sis. alv), muu Suomi alkaen 2700e (sis. alv) koskien tekemäämme työtä. Tarkempi tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta.
Konsultaatiotapaaminen on maksuton eikä sido mihinkään.

Tuntiveloitteiset palvelut

Halutessanne autamme teitä myös pienemmissä tehtävissä, kuten omien somisteiden paikalleen laitossa, juhlapaikan viimeistelyssä sekä esimerkiksi yksittäisten somisteiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Palvelun hinta 35e/h (sis. alv). Minimiveloitus 3h.

Sivun kuva: Minttu Saarni