Kahvitunti hääsuunnittelijan kanssa

Sovitaan tapaaminen ja käydään hääsuunnitelmanne läpi alusta loppuun, tai keskitytään vain muutamiin ongelmallisiin osa-alueisiin. Tapaamisen aikana käytämme kaiken osaamisemme ja asiantuntemuksemme antamalla ideoita ja vinkkejä onnistuneeseen toteutukseen sekä vastaamalla mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. Varsinaisista hääjärjestelyistä vastaatte itse. Palveluun sisältyy yksityiskohtainen häämuistilista. Tapaamisen kesto noin 2h.

Palvelun hinta: 100 eur.
Tampereen ulkopuolelle laskutamme matkakulut erikseen.

Somistussuunnitelma

Suunnittelemme kirkon ja juhlapaikan somistukset. Palveluun sisältyy sähköinen somistussuunnitelma, hankintalista ja budjettiarvio. Somisteiden hankinnasta ja esillepanosta vastaatte itse, mutta tarjoamme neuvoja puhelimitse ja sähköpostilla. Hintaan sisältyy alkutapaaminen, käynti juhlapaikalla, sähköinen somistussuunnitelma sekä siihen mahdollisesti tehtävät muutostyöt, somistussuunnitelman esittely ja läpikäynti.

Palvelun hinta: 600 eur.
Tampereen ulkopuolelle laskutamme matkakulut erikseen.

Hääpaikan somistus

Suunnittelemme ja toteutamme haluamanne somistuksen vihki- ja juhlapaikalle. Teemme moodboardin/somistussuunnitelman, laskemme budjetin, hankimme tarvittavat somisteet ja hoidamme itse juhlapaikan koristelun ja stailauksen sekä somisteiden purun. Palveluun sisältyy lisäksi alkutapaaminen, käynti juhlapaikalla, valmiin suunnitelman esittely ja tarvittavat muutostyöt.

Palvelun hinta: Tampere ja lähialueet alkaen 1500e, muu Suomi alkaen 2000e koskien tekemäämme työtä. Tarkempi tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta. Muiden palveluntarjoajien tuotteet/palvelut laskutetaan erikseen.
Konsultaatiotapaaminen on maksuton eikä sido mihinkään.

Seremoniamestari

Kuukausien suunnittelutyö konkretisoituu hääpäivään. Jotta kaikki sujuisi suunnitelmien mukaan, olemme paikalla aamusta iltaan saakka, organisoimassa ja vastaamassa päivään liittyvistä hääjärjestelyistä sekä juhlan sujuvuudesta. Näin ollen voitte vieraidenne kanssa keskittyä vain juhlimiseen. Palveluun sisältyy tapaaminen hyvissä ajoin ennen hääpäivää. 

Tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta.
Konsultaatiotapaaminen on maksuton eikä sido mihinkään.

”All in”

Täyden palvelun hääsuunnittelu.
Suunnittelemme kanssanne juuri teidän näköiset, onnistuneet ja ikimuistoiset häät. Järjestämme kaiken ensi hetkistä aviopuolisoina heräämiseen asti. Palvelu toteutetaan yksilöllisten tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Palvelun hinta: Tampere ja lähialueet alkaen 3500e, muu Suomi alkaen 3800e koskien tekemäämme työtä. Tarkempi tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta. Muiden palveluntuottajien tuotteet/palvelut laskutetaan erikseen.
Konsultaatiotapaaminen on maksuton eikä sido mihinkään.

Tuntiveloitteiset palvelut

Halutessanne autamme teitä myös pienemmissä tehtävissä, kuten:
– omien somisteiden paikalleen laitto
– palveluntarjoajien kilpailutus
– juhlapaikan viimeistely
– häämatkan suunnittelu
– sukunimen vaihtoon liittyvät asiat
– hääkonsultointi
– yksittäisten somisteiden suunnittelu ja toteutus

Palvelun hinta 45e/h. Laskutus alkavalta tunnilta.

Morsiuspukupalvelu

Oletko mahdollisesti ihastunut käytetty pukuun, mutta jokin siinä mietityttää? Pyydä vaatetusalan ammattilainen mukaasi sovittamaan hääpukua. Ompelijamme kertoo siihen tehtävistä mahdollisista muokkauksista sekä niiden kustannuksista.

Palvelun hinta: Tampere ja lähialueet 70e/h.

Sunnuntaiaamun rauha

Juhlapaikka odottaa somisteiden purkua häiden jälkeisenä aamuna, mutta kenelle tämän kehtaisi nakittaa?
Hinta sisältää koristeiden ja somisteiden purun juhlatilasta sekä pakkaamisen asiakkaan puolesta varattuihin kasseihin/laatikoihin. Keräämme irtoroskat sekä tölkit ja lakaisemme lattiat. Varsinainen siivous (esim. lattioiden pesu, pöytien uudelleenjärjestely) ei sisälly hintaan. 

Palvelun hinta: Tampere 195e.

Paniikkipaketti

Häät ovat jo nurkan takana, mutta asioita edelleen hoitamatta? Koristeluista puuttuu ”se jokin” ja pöytäjärjestys tuottaa vaivaa. Kaasojen mekotkin ovat vielä noutamatta, eikä oikean värisiä lautasliinoja meinaa löytyä mistään.

Kun huomaat viime metreillä tarvitsevasi lisäkäsiä, ota yhteyttä. Metsästämme oikeankokoista kaitaliinaa, haemme rakkolaastarit kaupasta ja oiomme viimeiset rypyt pöytäliinoista.

Palvelu laskutetaan tuntilaskutuksen mukaan, laskutus alkavalta tunnilta.
Esimerkiksi: Juhlapaikalle pääsee koristelemaan hääpäivän aamuna klo 9, kirkossa pitäis olla klo 12 ja valmistautuakin pitäisi. Kuka koristelee? Ei hätää, saavumme paikalle klo 8.55, hoidamme juhlatilan kuntoon ja poistumme klo 12.30 ennen vieraiden saapumista. Hinta 180€.

Sivun kuva: Minttu Saarni