Ideointi & neuvonta

Haluatteko suunnitella häänne itse, mutta suoriutua siitä kuin ammattilaiset? Sovitaan tapaaminen ja käydään hääsuunnitelmanne läpi alusta loppuun tai keskitytään vain muutamiin ongelmallisiin osa-alueisiin. Tapaamisen aikana käytämme kaiken osaamisemme ja asiantuntemuksemme antamalla ideoita ja vinkkejä onnistuneeseen toteutukseen sekä vastaamalla mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. Varsinaisista hääjärjestelyistä vastaatte itse. Palveluun sisältyy yksityiskohtainen häämuistilista. Tapaamisen kesto noin 2-3h.

Palvelun hinta 100 eur.
Tampereen ja lähikuntien ulkopuolelle laskutamme matkakulut erikseen.

Somistussuunnitelma

Suunnittelemme kirkon ja juhlapaikan sisä- ja ulkotilojen somistuksen, johon  sisältyy sähköinen somistussuunnitelma, hankintalista ja budjettiarvio. Somisteiden hankinnasta ja esillepanosta vastaatte itse, mutta tarjoamme konsultaatioapua puhelimitse ja sähköpostilla. Hintaan sisältyy alkutapaaminen, käynti juhlapaikalla, sähköinen somistussuunnitelma sekä siihen mahdollisesti tehtävät muutostyöt, somistussuunnitelman esittely ja läpikäynti.

Palvelun hinta 600 eur.
Tampereen ja lähikuntien ulkopuolelle laskutamme matkakulut erikseen.
 

Hääpaikan somistus

Suunnittelemme ja toteutamme haluamanne somistuksen vihki- ja juhlapaikalle. Teemme moodboardin/somistussuunnitelman, laskemme budjetin, hankimme tarvittavat somisteet ja hoidamme itse juhlapaikan koristelun ja stailauksen. Palveluun sisältyy alkutapaaminen, käynti juhlapaikalla, valmiin suunnitelman esittely ja tarvittavat muutostyöt.

Tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta.
Palveluun sisältyy maksuton konsultaatiotapaaminen.
 

Hääpäiväpalvelu

Kuukausien suunnittelutyö konkretisoituu hääpäivään. Jotta kaikki sujuisi suunnitelmien mukaan, olemme paikalla aamusta iltaan saakka, organisoimassa ja vastaamassa hääpäivään liittyvistä järjestelyistä sekä juhlan sujuvuudesta. Te voitte vieraidenne kanssa keskittyä vain juhlimiseen. Palveluun sisältyy tapaaminen hyvissä ajoin ennen hääpäivää, sekä mahdolliset alkujärjestelyt edeltävänä päivänä.

Tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta.
Palveluun sisältyy maksuton konsultaatiotapaaminen.
 

Hääsuunnittelu & toteutus

Suunnittelemme kanssanne juuri teidän näköiset, onnistuneet ja ikimuistoiset häät. Voimme auttaa teitä yhdessä tai useammassa häiden osa-alueessa, kuten teeman suunnittelussa, palveluntarjoajien kartoituksessa, budjetoinnissa, somistuksessa ja aikataulutuksessa. Halutessanne järjestämme kaiken alusta loppuun asti. Palvelu toteutetaan yksilöllisten tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Tarjous yksilöllisen suunnitelman pohjalta.
Palveluun sisältyy maksuton konsultaatiotapaaminen.

Sivun kuva: Minttu Saarni